Brightbox Benefit shop HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 50 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Licentiekosten per medewerker per jaar voor gebruik, support én onderhoud. Tot 500 medewerkers vanaf 50,- per medewerker Meer dan 500 medewerkers vanaf 20,- per medewerker Daarbij komen eenmalige analyse en implementatiekosten. "
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
29-07-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4340" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="16ed9d11e4">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (6 votes, average: 2.17 out of 5)
<0 id="post-ratings-4340-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De Benefit Shop van Brightbox HR (100% dochter van ABN AMRO) is een vernieuwende totaalaanpak voor arbeidsvoorwaarden op maat. De aanpak stelt uw organisatie in staat de arbeidsvoorwaarden en bijbehorende administratie en processen te vereenvoudigen en tegelijkertijd meer flexibiliteit te bieden. Medewerkers kunnen voor een groot deel zelf hun arbeidsvoorwaarden vormgeven.

Voordelen:

• Arbeidsvoorwaarden individueel op maat voor uw medewerkers
• Een rationeel en rechtvaardig beloningspakket
• Toegenomen beloningstevredenheid
• Aanzienlijke reductie van operationele kosten
• Lagere lasten werkgever, fiscaal voordeel werknemer

De Benefit shop heeft in 2007 de P& O Actueel Innovatie Award gewonnen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.