Cobra Personeel en ESS/MSS HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1500 (initiele aankoopprijs)
€ 500 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " op aanvraag beschikbaar"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
30-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7440" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="290a1948c1">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-7440-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Cobra is een technologisch hoogwaardig, zeer uitgebreid, gebruiksvriendelijk systeem, dat geschikt is voor vele branches. Het combineert gebruiksgemak met krachtige functionaliteiten. Binnen Cobra maken HR en salarisadministratie gebruik van dezelfde gegevens uit dezelfde database. Hierdoor hoeft u gegevens slechts eenmalig in te voeren en op te slaan. De modules Cobra Personeel en Cobra Salaris zijn zowel afzonderlijk

als geïntegreerd te gebruiken.

 

Door de unieke, gebruikersvriendelijke schermen en eenvoudige menustructuur, onderscheidt Cobra zich van andere systemen. De korte implementatietijd, de persoonlijke begeleiding en heldere cursussen versterken dit.

Cobra kent geen ingewikkelde systeembeheerfuncties en uitgebreide menu’s. U voert steeds de taak uit op de plaats en het moment waarop u de gegevens nodig heeft. Voor de taken die complex zijn, of die u slechts een paar keer per jaar uitvoert, wordt u ondersteund door de zogenaamde wizards. Deze helpen u stap voor stap uw taak uit te voeren.

 

Met Cobra is het mogelijk gegevens uit te wisselen met verschillende interne en externe systemen. U kunt onder andere koppelingen maken met uw boekhoud-, tijdregistratie- en planningssysteem. Cobra kent een volledige integratie met Microsoft Office, zoals met Word en Excel.

 

CTB Personele Systemen biedt u daarnaast een schat aan informatie op administratief- en managementniveau. De meer dan 250 standaard overzichten zijn allen van hoge kwaliteit. De geïntegreerde database zorgt ervoor dat de informatie van de salaris- en personeelsadministratie gemakkelijk gecombineerd wordt. U kunt overzichten genereren over tijdvakken in het lopende jaar, maar ook over voorgaande jaren.

Met Cobra ESS en MSS wordt een gebruiksvriendelijke en efficiënte wijze van raadplegen van persoonlijke gegevens voor de managers en medewerkers mogelijk. Deze gegevens kunnen via een beveiligde internettoegang benaderd worden en vindt rechtstreeks plaats op de actieve database van Cobra (webbased).

Gegevens uit het personeelsdossier en overzichten zoals digitale loonstroken zijn altijd en overal online door uw werknemers opvraagbaar.

 

Ook documenten zoals het personeelshandboek, formulieren of OR nieuws kunt u online beschikbaar stellen. ESS bespaart u tijd en geld. Alleen al met de optie om de loonstroken digitaal beschikbaar te stellen in plaats van deze af te drukken en te verspreiden, verdient ESS zich snel terug.

 

 

 

Door middel van ESS/MSS workflow kan de medewerker naast het raadplegen van zijn persoonsgegevens, ook een adreswijziging of rekeningnummer wijziging doorgeven, een declaratie indienen of bijvoorbeeld een verlofaanvraag doen. De manager heeft inzicht in de ingediende wijzigingen en verlofaanvragen van de medewerkers van zijn afdeling. De manager kan de aanvragen van zijn medewerkers (afdeling) accorderen waarna deze verder door de PZ afdeling in behandeling worden genomen.

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.