Cobra Salaris HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1500 (initiele aankoopprijs)
€ 500 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " op navraag beschikbaar"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
30-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7439" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="58f830af9b">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (4 votes, average: 3.25 out of 5)
<0 id="post-ratings-7439-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Cobra is een technologisch hoogwaardig, zeer uitgebreid, gebruiksvriendelijk systeem, dat geschikt is voor vele branches. Het combineert gebruiksgemak met krachtige functionaliteiten. Binnen Cobra maken HR en salarisadministratie gebruik van dezelfde gegevens uit dezelfde database. Hierdoor hoeft u gegevens slechts eenmalig in te voeren en op te slaan. De modules Cobra Personeel en Cobra Salaris zijn zowel afzonderlijk als geïntegreerd te gebruiken.

Door de unieke, gebruikersvriendelijke schermen en eenvoudige menustructuur, onderscheidt Cobra zich van andere systemen. De korte implementatietijd, de persoonlijke begeleiding en heldere cursussen versterken dit. Een geïntegreerd personeels- en salarissysteem vereist een heldere functiescheiding. Middels de uitgebreide autorisatiemogelijkheden van Cobra kan deze functiescheiding worden gewaarborgd.  

Cobra kent geen ingewikkelde systeembeheerfuncties en uitgebreide menu’s. U voert steeds de taak uit op de plaats en het moment waarop u de gegevens nodig heeft. Voor de taken die complex zijn, of die u slechts een paar keer per jaar uitvoert, wordt u ondersteund door de zogenaamde wizards. Deze helpen u stap voor stap uw taak uit te voeren.

Met Cobra is het mogelijk gegevens uit te wisselen met verschillende interne en externe systemen. U kunt onder andere koppelingen maken met uw boekhoud-, tijdregistratie- en planningssysteem. Cobra kent een volledige integratie met Microsoft Office, zoals met Word en Excel.

CTB Personele Systemen biedt u daarnaast een schat aan informatie op administratief- en managementniveau. De meer dan 250 standaard overzichten zijn allen van hoge kwaliteit. De geïntegreerde database zorgt ervoor dat de informatie van de salaris- en personeelsadministratie gemakkelijk gecombineerd wordt. U kunt overzichten genereren over tijdvakken in het lopende jaar, maar ook over voorgaande jaren.

Een aantal voordelen van Cobra op een rijtje:

·         lage operationele kosten

·         ondersteunt het proces van werving tot uitstroom

·         korte implementatie- en opleidingsduur

·         eenvoudige en krachtige methode van Terug Werkende Kracht mutaties

·         veel Wizards voor minder frequente handelingen

·         veel automatismen met behoud van flexibiliteit

·         krachtige pro forma berekening met cumulatieven

·         flexibele methode van journalisering

·         weinig schermwisselingen en geen complexe menustructuur

       standaard multi-user functionaliteit zonder additionele kosten

·         veel standaard rapportages

·         eenvoudig eigen rapportages kunnen maken
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.