Daywize HRM-systeem

Organisatie:
Onbekend
Prijs:
€ 50000 (initiele aankoopprijs)
€ 20 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " De hierboven genoemde prijzen zijn gebaseerd op afname van alle daywize modules. Het prijsmodel van daywize is echter modulair opgebouwd, u betaalt dus enkel voor hetgeen u daadwerkelijk gebruikt. "
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
06-07-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5568" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="379ef0d068">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (31 votes, average: 3.71 out of 5)
<0 id="post-ratings-5568-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

 

 

Daywize is het slimste online HR-platform voor recruitment, functioneren & beoordelen, opleidingen, verzuimmanagement en personeels- en salarisadministratie. Daywize maakt gebruik van de expertsystemen van geselecteerde leveranciers en brengt deze geïntegreerd samen in een uniek HR-portaal. Alle modules zijn webbased en uiteraard ook los te gebruiken. U kunt tevens eenvoudig uw eigen systemen inbrengen in het portaal!

Wellicht gebruikt u al een aantal HR-systemen waarover u erg tevreden bent. En bent u niet bereid deze (op korte termijn) te vervangen. Toch wilt u graag uw medewerkers op maat bedienen, zonder grote investeringen te plegen. U kunt er dan voor kiezen om uw eigen HR-systemen te laten integreren met het portaal. Door de enorme flexibiliteit en unieke integratiemogelijkheden kunnen wij op bijna al uw wensen “ja” zeggen. Want ook de processen die niet ondersteund worden door uw eigen systemen kunnen wij in het portaal eenvoudig voor u organiseren.

Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een signaal naar uw facilitaire dienst, m. b. t. het regelen van een toegangspas voor uw nieuwe medewerker.  Of de medewerker die direct het aantal kilometers en de reiskosten in beeld krijgt bij het inboeken van een declaratie.

Unieke kenmerken van het daywize HR-portaal zijn:

 

  • Gegevens uit verschillende expertsystemen komen samen in één portaal
  • Eenvoudig te koppelen met andere websites, bv uw intranet, pensioenportaal of de website van de leasemaatschappij
  • Single-sign-on
  • Eenmalige invoer aan de bron
  • Volledig webbased
  • Mogelijkheid om de schermen te laten aansluiten op uw eigen huisstijl
  • Rapportages en taken op persoonlijk niveau
  • Optimale beveiliging (SSL)

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.