Dynamics AX HRM HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 20 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " De kosten zijn gebaseerd op het aantal medewerkers en de gewenste functionaliteit. Als u contact opneemt krijgt u nadere uitleg "
Versie:
2009
Bijgewerkt:
22-06-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4542" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="fa0314143c">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (49 votes, average: 3.76 out of 5)
<0 id="post-ratings-4542-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Dynamics AX HRM van Microsoft Business Solutions, is een zeer moderne modulair opgebouwde HRM oplossing die uw HR beleid volledig ondersteund. Dynamics AX HRM maakt deel uit van de ERP suite Dynamics AX en is ook stand-alone te gebruiken als een van de meest complete HRM oplossingen en beschikbaar in 27 talen. Dynamics AX HRM is geschikt voor eenvoudige administratieve taken/registraties tot het up-to-date meten van de performance van uw organisatie en medewerkers middels Balance Scorecards. Dynamics AX HRM is zeer breed qua functionaliteit en geeft medewerkers, managers en de personeelsafdeling gecontroleerde toegang tot geselecteerde HR informatie via de webbased Front-Office (het Intra- of Internet) of via de BackOffice. Binnen Dynamics AX HRM kan men zelf rapporten en queries genereren en deze aan de eigen medewerkers aanbieden via HTML, internet, Pdf, e-mail. Dit kan zijn van eenvoudig lijstwerk tot de meest complexe berekeningen, men heeft geen externe rapportengenerator (meer) nodig. Dynamics AX HRM kan vele werkprocessen (bijv. Werving & Selectie, Beoordelingen, Uitstroom) ondersteunen waarbij meerdere personen betrokken kunnen zijn, met verplichte acties, en per direct zichtbaar maken wat de status is van een lopende procedure. Er is uiteraard volledige integratie met MS Office. Alle correspondentie, individueel of collectief, zijn simpel aan te maken vanuit Dynamics AX HRM. Een Digitaal Dossier is standaard aanwezig. Alle data is eenvoudig vanuit Dynamics AX HRM naar Excel over te zetten. Ook omgekeerd, eenvoudig data te importeren naar Dynamics AX HRM. Alle historische data van medewerkers is direct zichtbaar in de schermen. Op elk datumveld binnen Dynamics AX HRM kunt u signaleringen laten plaatsvinden (bijv. verjaardagen, acties, afspraken, etc. ) Dit kan zijn een bericht maar ook automatisch een e-mail of een rapport. In tegenstelling tot de meeste HRM-software, heeft Dynamics AX HRM een hoge graad van flexibiliteit ten aanzien van aanpassingen. Naast de zeer brede standaardfunctionaliteit is Dynamics AX HRM eenvoudig aan te passen aan de wensen van de eindgebruikers maar ook aan de veranderende wensen en behoeften van uw eigen organisatie, tegen veel lagere kosten. Voor Microsoft is webbased toegankelijkheid de toekomst: Nu en straks. De HRM oplossing van Dynamics AX is hier helemaal klaar voor. Samen met de HR Plus oplossing van FourVision HR Plus zijn de volgende onderdelen standaard aanwezig: – Organisatie (Lijn/matrix/project) en Functie(profielen) – Recruitment – Trainingen en Cursusadministratie – Beoordelingen – Competentiebeheer – Digitaal Dossier – Persoonlijk Ontwikkelingsplan/Periodiek gespreksbeheer – Balance Scorecard (KPI) – Verlof en verzuim (o. a. Wet verbetering Poortwachter) – Employee Self Service (verlof, beoordelingen 360°, recruitment) – Automatische Berichtenverkeer met Arbodiensten o. b. v. XML – Eerstedagsmeldingen – Wagenparkbeheer
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.