EasyCruit HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (initiele aankoopprijs)
€ 400 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Ons prijsmodel is gebaseerd op het aantal werknemers in uw organisatie. U betaalt dus niet per gebruiker. voordeel: uw kunt onbeperkt gebruikers in het systeem toevoegen."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
21-08-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4272" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="2893528fb0">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-4272-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

StepStone Solutions is de Europese marktleider op het gebied van e-recruitment oplossingen. De e-recruitment tools worden als SaaS (software-as-a-service) aangeboden en door StepStone Solutions in een streng beveiligde omgeving gehost. Met de e-recruitment tool kunt u binnen korte tijd de eerste resultaten boeken. Uw processen worden gestroomlijnd en u bent in staat actief al uw kandidaten – intern en extern – te betrekken in uw arbeidsmarktcommunicatie.

StepStone’s propositie wordt gekenmerkt door: vaste kosten, all-in service en support, zelf wijzigingen in het systeem doorvoeren en zelf gebruikers aanmaken zonder meerkosten. StepStone Solutions is als enige Europese leverancier zowel in 2006 als in 2008 door Gartner in het Magic Quadrant™ opgenomen.




Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.