Employee Benefits Loket HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1.5 (per maand)
Versie:
2010.5
Bijgewerkt:
22-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4258" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7c5fdb1fcb">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-4258-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De werknemer/particulier krijgt via Mijneenloket. nl een persoonlijke dossier: het Employee Benefits Loket 1. Communicatie van het arbeidsvoorwaardenpakket / de Employee Benefits 2. Actueel inzicht en overzicht van de (persoonlijke) gegevens 3. Weergave van consequenties in diverse gebeurtenissen, zoals het gaan met pensioen, overlijden van de medewerker en wat gebeurt er bij ziekte. Diverse scenario’s geven een zo compleet mogelijk beeld van de employee benefits in die situatie. Tevens krijgt de werknemer/particulier de mogelijkheid voor het toevoegen van een aantal persoonlijke zaken welke uiteraard privé blijven. Hierdoor creëert u uw persoonlijk dossier.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.