ePower eSuite HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 4 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Er is een éénmalige kost om het systeem in te stellen op basis van de behoeften van de klant. De maandelijkse kost wordt berekend op basis van het aantal actieve medewerkers."
Versie:
4.5.2
Bijgewerkt:
17-08-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5602" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="62850655b2">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (25 votes, average: 3.20 out of 5)
<0 id="post-ratings-5602-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De ePower eSuite is een webgebaseerde toepassing die aangeboden wordt aan kleine en grote organisaties.   De software kan modulair aangeschaft worden:

  • Personeelsadministratie: deze module laat toe om alle basisgegevens en de interne jobhistoriek van de medewerkers te registeren. Optioneel kan er ook een koppeling gemaakt worden met de loonverwerking.
  • Performance Management (incl. Persoonlijk ontwikkelingsplan): Om de jaarlijkse evaluatiegesprekken op een interactieve manier te begeleiden, krijgen zowel de medewerker als leidinggevende toegang tot een on-line evaluatiedocument. In dit document hebben ze dan de mogelijkheid om afspraken vast te leggen, bedrijfsdoelstellingen te raadplegen, competenties te beoordelen, eventueel bonus te berekenen op basis van de prestaties, enz. ..
  • Job & Competentie Profiler: Verder bestaat er in de software ook de mogelijkheid om functiebeschrijvingen op te maken met optioneel een competentieprofiel.   Op basis van dit profiel kan men kijken of een medewerker al de competenties voor het uitoefenen van zijn functie beheerst.
  • Opleiding: Een andere module van deze softwaer laat toe om de opleidingen van alle medewerkers te registreren.   Er is de mogelijkheid om verschillende sessies per opleiding aan te maken en daarop deelnemers toe te voegen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.