HrmOffice HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (initiele aankoopprijs)
€ 120 (per maand)
€ 5 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Het prijsmodel is gebaseerd op één maandabonnement voor een onbeperkt aantal gebruikers (hrm, management en medewerkers) en afgesproken functionaliteit. Dit abonnement is all in: upgrades, helpdesk en hosting"
Versie:
2.9e1
Bijgewerkt:
27-02-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4405" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="b76d69a931">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (2 votes, average: 2.50 out of 5)
<0 id="post-ratings-4405-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Dit product richt zich op de integrale benadering van HRM. Dit betekent dat o. a. sollicitaties, persoonlijke ontwikkelingen, digitale documenten, verzuim, verlof, uren registratie, werkroosters, assessments, lopende afsraken en competentieprofielen integraal te benaderen zijn door de manager en HRM professional. De organisatie stelt zelf een integraal medewerker profiel samen met alle relevante tabs voor de organisatie. Het systeem kan worden ingezet naast de salarisadministratie waarmee gegevens kunnen worden uitgewisseld. Om het systeem zoveel mogelijk op ‘ maat’ van de gebruiker in te kunnen zetten zijn er diverse tools beschikbaar om terminologie en huisstijl aan te passen naar de individuele wensen van de gebruiker.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.