InFlow XPress HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 3 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Voorbereidingskosten eenmalig van € 1000 tot € 5000 (afhankelijk van omvang; maandelijkse kosten € 110 tot € 500, afhankelijk van omvang"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
08-05-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4041" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="f46fc1180c">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (8 votes, average: 4.38 out of 5)
<0 id="post-ratings-4041-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Webbased programma voor competentiemanagement, opleidingsmanagement, werving en selectie. Naast uitgebreide mogelijkheden voor het opslaan van personeelsinformatie beschikt het programma ook over uitgebreide mogelijkheden voor online testen en assessment, waarmee matching van kennis, kwaliteit en competenties mogelijk is. Het programma is koppelbaar met de meeste ERP- en Personeelsinformatiesystemen.

InFlow XPress kan wordfen gebruikt op alle plaatsen waar toegang tot Internet is. Het pakket is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels (Duitse en Franse versies zijn in ontwikkeling en verschijnen in de loop van 2008). Medewerkers hebben in InFlow XPress de mogelijkheid om een eigen elektronisch dossier aan te houden waarin het mogelijk is CV, beoordelingsgegevens, functioneringsgegevens, competenties, opleidingen etc. te beheren. Het programma beschikt standaard over uitgebreide mogelijkheden voor matching van gevraagde en beschikbare kennis, competenties, opleiding en ervaring. Managementrapportages zijn standaard aanwezig en kunnen desgwenst op maat van de organisatie worden gemaakt. De onderhouds- en gebruikskosten zijn de laagste in de klasse. Het programma is zowel voor grote als kleine organisaties geschikt.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.