InnoPhase BV

Logo  van InnoPhase BV
Naam:
InnoPhase BV
Adres:
Bastion 1 t/m 5
5491 AN SINT OEDENRODE
Telefoon:
0413-483088
 
 
 
 

InnoPhase BV is producent en leverancier van de volgende twee online applicaties:

Coachview. net: online software voor uw cursusadministratie

Coachview. net is online software waarmee u uw cursusadministratie eindelijk op professionele wijze handen en voeten geeft. Een programma waarmee u snel en eenvoudig alle gegevens beheert die betrekking hebben op de cursussen, opleidingen, trainingen en seminars die uw medewerkers volgen of die u voor uw klanten organiseert.

Coachview. net is speciaal ontwikkeld voor (al dan niet commerciële) cursusbureaus en HR-/opleidingsafdelingen. Een gebruiksvriendelijk programma waarmee u overzicht in uw cursistenadministratie creëert, grip krijgt op uw cursusplanning en uw workflow rondom uw opleidingen eenvoudig beheerst.

Ga naar http://www.coachview.net voor meer informatie! 

Materieelmanager.nl: online software voor uw materieel- en gereedschapbeheer

Materieelmanager.nl is dé gemakkelijkste oplossing voor het beheren van de verplichte keuringen van uw kritiek materieel, gereedschap en arbeidsmiddelen.

Materieelmanager is speciaal ontwikkeld voor organisatie met veel materieel, zoals bedrijven uit de bouw en industrie, en keurings- en inspectiebedrijven die materieel voor hun klanten beheren en keuren.

Ga naar http://www.materieelmanager.nl voor meer informatie! 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.