Mercash HRM HRM-systeem

Organisatie:
Onbekend
Prijs:
€ 3000 (initiele aankoopprijs)
€ 750 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Gebaseerd op een bedrijf van 100 medewerkers; - EDA koppeling met belastingdienst en andere instanties - koppeling met ARBO dienst - geen CAO, eigen arbeidsvoorwaarden Initiële licentieinvestering per werknemer Jaarlijks onderhouds- en helpdesk"
Versie:
3.90.05
Bijgewerkt:
16-03-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6329" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="dc9f9fc1c1">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6329-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

 

Mercash komt tegemoet aan de behoeften van directie en personeelsmanagers van middelgrote tot grote bedrijven en is breed inzetbaar en brancheonafhankelijk te gebruiken binnen ieder type onderneming.

Mercash is gericht op salarisadministrateurs en P& amp; amp; O functionarissen en wordt gebruikt voor salarisverwerking, personeelsbeheer en verlof- en verzuimbeheer binnen het Microsoft Dynamics NAV platform.

Mercash biedt gebruikers de volgende voordelen:

1.       Volledige integratie van Salarisverwerking en Financiële administratie

2.       Grotere nauwkeurigheid en lagere kans op fouten, dankzij eenmalige invoer van werknemersgegevens

3.       Betere beheersbaarheid van werknemersgegevens binnen verschillende lagen van de organisatie

4.       Betere gebruikerservaring door de herkenbare user interface

5.       Toegang tot meer informatie, dankzij uitgebreide rapportages, KPI’s en dashboard functionaliteit

 

Met Mercash HRM kunnen P& amp; amp; O functionarissen alle gegevens van sollicitanten, werknemers en ex-werknemers op een centrale plaats vastleggen. Personen worden eenmalig vastgelegd in het systeem en systeem ondersteund de instroom, doorstroom en uitstroom van werknemers. Instroom: werving & selectie, formatieplaatsen, vacature voorstellen, etc. Doorstroom: matching, competentie management, beoordelingen, persoonlijk ontwikkelings- en trainingsplan. Uitstroom: eindafrekening, beheer en verzamelen van bedrijfsverstrekkingen, openstaande opleidingsbudgetten.

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.