Multipay Perman HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 15 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " De prijs per medewerker per periode is afhankelijk van meerdere facetten. Graag maken wij voor u een offerte op maat. "
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
11-05-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5218" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="93c231899c">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (9 votes, average: 1.67 out of 5)
<0 id="post-ratings-5218-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Multipay, hét succesproduct van ADP voor grote en middelgrote ondernemingen, is een gebruiksvriendelijke oplossing voor uw salarisadministratie. Uw gebruiksgemak staat voorop. Met Multipay legt u alle gegevens snel, gemakkelijk en – door automatische controles – ook correct vast. Bij vragen kunt u altijd een beroep doen op de deskundige hulp van de specialisten van ADP Klantenservice. Daarvoor brengen wij geen extra kosten in rekening. De hulp van onze helpdesk hoort gewoon bij onze standaard dienstverlening. Bij de verwerking van uw mutaties houdt ADP rekening met de wet- en regelgeving in uw branche. Branchespecifieke regelingen zijn opgenomen en als ze wijzigen voert ADP dit automatisch door. Uiteraard kan Multipay gekoppeld worden aan de personeelsinformatie- en managementsystemen Perman I of Perman II van ADP. Zo beschikt u altijd over volledige overzichten, journaalposten en signaleringslijsten voor gemakkelijke controle van de gegevens. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw mutaties te controleren voor de definitieve verwerking. U gebruikt hier Voorcheck Web voor. Tot slot heeft u – via Easy Documents – snel de beschikking over uw output. Digitaal en direct.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.