People Inc. HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 899 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Vanaf E 899,00"
Versie:
3.5
Bijgewerkt:
13-02-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5064" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="77a3fe6ade">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (23 votes, average: 4.52 out of 5)
<0 id="post-ratings-5064-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

People Inc. is het software programma voor de complete automatisering van uw personeelsafdeling. Naast de standaard modules zoals verlof & verzuim, salaris, contracten, opleidingen, training, werving & selectie, ken- en stuurgetallen is het pakket op maat te maken voor iedere bedrijfsspecifieke situatie. De flexibiliteit en de prijs van People Inc. zorgen ervoor dat u op een betaalbare manier professionaliteit naar uw medewerkers kunt uitstralen zoals u dit al gewend bent richting uw klanten.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.