Personeel Online! HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 6 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " De prijs van Personeel Online! is afhankelijk van het aantal medewerkers. U kunt online een prijsindicatie aanvragen op www.personeelenzo.nl"
Versie:
1.6
Bijgewerkt:
28-04-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3890" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7f2f65f5e4">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (36 votes, average: 3.81 out of 5)
<0 id="post-ratings-3890-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Personeel Online!

De online oplossing voor uw personeels- en salarisadministratie.

Salarisadministratie.

Personeel Online! is een gebruiksvriendelijk online salarisprogramma met alle benodigde tools om uw salarisadministratie in drie eenvoudige stappen effectief te verwerken. Met Personeel Online! kunt u, zonder dure cursus, zelf online de salarisadministratie doen. Meer… ga naar www.personeelenzo.nl.

Personeelsinformatie.

Personeel online! is een compleet online personeelsysteem. Het staat garant voor een efficiĆ«nte invoer van gegevens en een schat aan informatie. Zowel de fulltime personeelsmanager als andere drukbezette managers kunnen hun taak met Personeel Online! sneller en efficiĆ«nter voltooien. Meer… ga naar www.personeelenzo.nl.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.