Prinsys HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 3000 (initiele aankoopprijs)
€ 38 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Het prijsmodel is afhankelijk van de grootte van de organisatie, aantal medewerkers en gelijtijdige gebruikers."
Versie:
8.0
Bijgewerkt:
27-11-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4909" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="e1ac115ff2">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (3 votes, average: 4.33 out of 5)
<0 id="post-ratings-4909-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Beschrijving van Prinsys

In Prinsys heeft u de mogelijkheid om alle gegevens over uw personeel te registreren. Natuurlijk kunt u ‘gewone’ persoonlijke gegevens zoals naam, adres, woonplaats vastleggen. Maar er is ook gedacht aan ruimte voor de registratie van zaken als ziekteverzuim, verlofrechten, opleidingen, secundaire arbeidsvoorwaarden (reiskostenvergoeding, spaarloonregeling), middelen (lease-auto, mobiele telefoon), bevoegdheden (rijbewijs, EHBO) en afspraken. Daarnaast biedt Prinsys functionaliteit op het gebied van onder andere loopbaanplanning, functioneringsevaluatie, planning en budgettering, vacatures, personeelsadvertenties. De gegevens hoeven slechts één keer te worden ingevoerd, hetgeen de uniformiteit van de informatie bevordert. In het selectiescherm kunt u niet alleen op naam of werknemercode een werknemer selecteren, maar kunt ook de functie of de organisatie-eenheid als uitgangspunt nemen. Vanuit het selectiescherm kunt u alle mogelijke handelingen verrichten voor een werknemer. Hieronder wordt onder andere verstaan; het uit-draaien van een werknemerkaart of loopbaan overzicht en het muteren van werknemergegevens, maar ook ziek- en hersteldmelden. Verder is het mogelijk adresetiketten en in Prinsys gedefinieerde brieven, contracten en dergelijke af te drukken. Het detailscherm is voor de PZ-functionaris een zeer praktische functie: in één oogopslag ziet u alle belangrijke gegevens van een werknemer in één scherm. Mocht uw organisatie andere gegevens van de werknemer in het detailscherm willen zien, dan kunt u dit scherm uiteraard naar uw wensen aanpassen. Handig is dat u in Prinsys gemakkelijk verbanden tussen gerelateerde gegevens kunt leggen en opvragen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld snel inzicht krijgen in de werknemers die een bepaalde opleiding hebben gevolgd of kunt u functie-eisen en bevoegdheden koppelen aan een functie.

Zeer gewaardeerd is de mogelijkheid om Prinsys belangrijke gebeurtenissen te laten signaleren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jubilea, einde proeftijd, afspraken en ziekteverzuim, bevoegdheden en afloop van certificaten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u ruim op tijd de benodigde actie ondernemen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.