Profit HRM/Payroll HRM-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 20 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijzen zijn gebaseerd op medewerkersaantal en daarom op aanvraag beschikbaar via de afdeling sales: info@afas.nl"
Versie:
2008
Productsite:
Bijgewerkt:
21-05-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4115" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="b108230c25">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (47 votes, average: 3.36 out of 5)
<0 id="post-ratings-4115-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Profit HRM/Payroll maakt deel uit van de geïntegreerde oplossing van AFAS: AFAS Profit

Het is een bewezen concept want meer dan 500 000 medewerkers krijgen maandelijks hun loonstrook via Profit Payroll (en dit aantal groeit ieder jaar exponentieel)

U wilt net als iedere zichzelf respecterende HR-manager in Nederland dagelijks realtime inzicht hebben in belangrijke ken- en stuurgetallen zodat u op tijd kunt bijsturen Dit is het uitgangspunt waarop AFAS haar HRM/Payrollsoftware (Profit HRM/Payroll) heeft gebaseerd AFAS maakt deze gegevens op een eenvoudige manier inzichtelijk met onder andere de HR-cockpit Zo bent u niet alleen trendsetter maar kunt u ook anticiperen en informeren!

AFAS is een moderne organisatie We gebruiken de nieuwste technieken en ontwikkelen innovatieve toepassingen die beantwoorden aan de vraag van ondernemers van vandaag én overmorgen!
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.