Reviews -de slimste manier om uw personeel te beoordelen- HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 500 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " de prijs is gebaseerd op een break-even voor een manager die jaarlijks met 6 medewerkers eenmaal een beoordelingsgesprek voert."
Versie:
3.7 en Reviews-in-the-cloud
Bijgewerkt:
22-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3898" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="52ab19507e">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (21 votes, average: 3.62 out of 5)
<0 id="post-ratings-3898-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Wilt u beter inzicht in het functioneren van uw medewerkers, minder verloop en minder ziekteverzuim? Wilt u uw beoordelingen zorgvuldig doen, maar kost u dat teveel tijd? Wilt u beoordelen op competenties, maar denkt u dat invoering vancompetentiemanagement een langdurig en ingewikkeld traject is? Reviews is een personeel-beoordelingssysteem, waarmee u uw medewerkers beoordeelt op competenties. U geeft uw waardering aan en Reviews schrijft voor u voorbeeldzinnen. Op die manier maakt u zorgvuldige beoordelingen in een fractie van de tijd die u zonder Reviews kwijt bent. Iedere organisatie heeft haar doelen en weet welke competenties nodig zijn om ze te realiseren. Elke medewerker heeft natuurlijk zelf ook ambitie, brengt een cv mee met de kennis en ervaring. En er is een assesment gedaan bij de sollicitatieprocedure; soms in de vorm van een gesprek, soms aangevuld met een of meer tests. Door de score van de medewerker op de doelcompetenties te projecteren, zijn direct de groeidoelen van de individuele medewerkers bekend. Vervolgens kan het POP worden ingevuld met aanvullende trainingen, ervaring of coaching. Daarmee wordt bij de volgende beoordelingsronde een nieuwe projectie ingevuld.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.