TalentExcellence HRM-systeem

Organisatie:
Onbekend
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Eenmalige inrichtingskosten op basis van specifieke kenmerken, vanaf 5.000 euro; jaarlijkse abonnementskosten op basis van aantal medewerkers. Prijzen op aanvraag"
Versie:
Software-as-a-Service
Bijgewerkt:
26-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5961" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="c2217c0348">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (2 votes, average: 4.50 out of 5)
<0 id="post-ratings-5961-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

TalentExcellence kenmerkt zich door eenvoud in gebruik

TalentExcellence is bijzonder gebruiksvriendelijke software voor Performance Management en Talent Management. Het systeem draagt bij aan goede gesprekken tussen leidinggevende en medewerker over prestaties en ontwikkeling.

TalentExcellence kan door leidinggevenden en medewerkers zonder enige training worden gebruikt – in onze visie moet training gaan over de inhoud, niet over een tool.

Kant-en-klaar voor u ingericht en technisch beheerd

TalentExcellence wordt voor iedere organisatie specifiek ingericht op basis van bestaande of gewenste processen, formulieren, taalgebruik en look-en-feel).  Het systeem integreert de HR-bouwstenen, zoals competentiemanagement, functiebeschrijvingen en KPI’ s en vertaalt deze naar de dagelijkse praktijk van managers en medewerkers.

Koppeling is mogelijk met alle gangbare personeelsinformatiesystemen. Ook single sign-on is eenvoudig in te richten, zodat gebruikers met hun normale Windows-wachtwoord kunnen inloggen.  

TalentExcellence wordt kant-en-klaar voor gebruik opgeleverd en het gehele technische onderhoud wordt standaard voor u verzorgd.

De HR-cyclus als solide basis voor talent management en reward management

De basismodule van TalentExcellence ondersteunt het planning- en beoordelingsproces, het persoonlijk ontwikkelplan en self-assessment en jaarverslag. Aanvullend zijn modules beschikbaar voor:

  • Vlootschouw (visuele ondersteuning voor vlootschouwsessies met leidinggevenden over prestaties en potentieel) 
  • Loopbaankansen (geef medewerkers direct inzicht in logische vervolgstappen en in welke aspecten functies verschillen)
  • Trainingadvies en -registratie (geef medewerkers automatisch advies over de voor hen meest relevante trainingen)
  • Talentidentificatie (creeer inzicht in de aanwezigheid en kwaliteit van talent en de opvolgingsrisico’ s in uw organistie)
  • Collegafeedback (geef medewerkers de mogelijkheid om elkaar eenvoudig feedback te vragen en te geven)
  • Beloningsprocesondersteuning (geef managers de mogelijkheid om gecontroleerd beloningsvoorstellen te doen) 
  • Beloningscommunicatie (benadruk grafisch de hoogte van performancegerelateerde beloning voor medewerkers)

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.