Tasper Benefit Shop HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 25 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " implementatiebegroting sterk afhankelijk van ondersteuningsbehoefte en functionele wensen. Softwarelicenties op basis van een staffel, aflopend van 50 euro per medewerker tot 10 euro (meer dan 10.000 medewerkers)."
Versie:
2008
Bijgewerkt:
16-07-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4335" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="cdf8c7a328">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (5 votes, average: 4.20 out of 5)
<0 id="post-ratings-4335-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De Benefit Shop kan met recht een nieuwe generatie in flexibele arbeidsvoorwaarden worden genoemd. Zowel in functionele als technische zin heeft de nieuwe generatie applicaties een grote ontwikkeling doorgemaakt. De naam Benefit Shop verwijst naar een winkel met arbeidsvoorwaardelijke producten. De Benefit Shop is een self service systeem. Het aanschaffen van benefit producten en het beheren van de bruto inkomsten en bestaande keuzes van de medewerker staan centraal in de applicatie.

De Benefit Shop gaat dan ook verder dan een traditioneel meerkeuzesysteem. Het herdefinieert het arbeidsvoorwaardenaanbod aan uw medewerkers. Lees ook elders op deze site wat de Benefit Shop betekent voor ondermeer ABN Amro en Ordina.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.