Vrijedagen | verlofregistratie HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 10 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " vanaf € 160,00 per jaar"
Versie:
1.8
Bijgewerkt:
10-11-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3952" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7a68805327">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (44 votes, average: 3.77 out of 5)
<0 id="post-ratings-3952-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Vrijedagen is een registratiesysteem voor de administratie van alle soorten verlof, vakantiedagen, atv dagen, snipperdagen, tijd voor tijd en zelfs ziektedagen van uw medewerkers.

Vrijedagen, verlofregistratie was nog nooit zo eenvoudig

U zoekt een beproefd systeem waarmee u probleemloos alle verlofdagen van uw medewerkers beheert? Vrijedagen biedt u de oplossing in de vorm van online verlofregistratie.

Alles-in-één

Met vrijedagen registreert en beheert u op eenvoudige en efficiënte wijze alle verlofdagen binnen uw organisatie. Van de aanvraag door de medewerker tot en met grafische overzichten aan het eind van het jaar. Zo bespaart u tijd en geld en verhoogt u de kwaliteit van uw dienstverlening.

Bespaar 3 uur per medewerker

Vrijedagen gebruikers besparen gemiddeld 3 uur per medewerker per jaar. Rekenvoorbeeld met 100 medewerkers: 

Een licentie voor 100 medewerkers kost slechts € 1015 per jaar Besparing 3 uur per medewerker a € 35 (intern tarief) € 10500 per jaar. Met Vrijedagen bespaart u dus € 9485 per jaar

Ga naar www. vrijedagen. nl voor meer informatie.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.