WiseNose WorkForce HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 29 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Vanaf € 29,- per maand per gebruiker. Verkrijgbaar in de versies Basic, Pro en XL."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
06-06-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5260" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="d5a0faccd9">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (17 votes, average: 4.59 out of 5)
<0 id="post-ratings-5260-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

WiseNose WorkForce is gebruiksvriendelijke software voor recruiters, re-integratiebureaus en detacheringsorganisaties.  Laagdrempelige software: razendsnel in gebruik te nemen, eenvoudig te begrijpen met zeer krachtige functies en tegen een erg scherpe prijs.

Organisaties die zich dagelijks inspannen om de vraag naar en het aanbod van arbeid te bemiddelen kampen met veel administratief werk. Met WiseNose WorkForce wordt het dagelijkse administratieve proces perfect ondersteund. Het snel kunnen invoeren, raadplegen en verstrekken van kwalitatieve gegevens is één van de speerpunten. Zo krijgen recruiters en HR-adviseurs de handen weer vrij voor datgene waar zij goed in zijn.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Full text search door de hele database, zoals Google maar dan in uw eigen gegevens;
 • Mail merge bij standaardbrieven en e-mails;
 • CV extractie en LinkedIn extractie;
 • Sociale netwerken;
 • Dossierbeheer;
 • Outlook-koppeling (email, agenda en contactpersonen);
 • Vacaturesjablonen;  
 • Zoeken, filteren, sorteren, groeperen, categoriseren;  
 • Volledig doorzoekbare notities en tekstbijlagen (o. a. Word, Pdf)
 • Documentmanagement;
 • Koppelen van sollicitanten/kandidaten aan vacatureaanvragen;  
 • Agenda en taken;  
 • Workflow management;
 • Meerdere vestigingen;

WiseNose WorkForce kan zowel aangeboden worden inhuis, waarbij de software op uw systeem wordt geïnstalleerd, als online bij onze hostingpartner of uw provider naar keuze. In beide gevallen is er de mogelijkheid tot het kopen dan wel huren van de software. Door deze combinaties is het voor zowel grote organisaties, met meerdere vestigingen, als kleine organisaties, zelfs eenmanszaken, zeer aantrekkelijk om voor WiseNose WorkForce te kiezen.

Voor alle typen organisaties is WiseNose WorkForce daarmee niet alleen prijstechnisch een zeer aantrekkelijk systeem, ook wat betreft de flexibiliteit en gebruikersgemak zal de software voor elke organisatie zeer goed passen bij het werkproces.

Wij kunnen WiseNose WorkForce op maat voor u configureren . Maar u kunt WiseNose WorkForce ook erg eenvoudig zelf beheren. Zo wordt u niet afhankelijk van ons, maar neemt u zelf de regie over uw gegevens. Er zijn vele opzoeklijsten (stamgegevens) die u zelf kunt onderhouden.

Er is een onbeperkt aantal standaardberichten te definiëren, zodat uw brieven en e-mails voor de gehele organisatie dezelfde huisstijl garanderen. U straalt daarmee professionaliteit uit. En u vindt elk verzonden mailtje eenvoudig terug: alles wordt gearchiveerd bij de geadresseerde(n). WiseNose WorkForce is dan ook een ideaal systeem om uw dossiers in op te bouwen.

Gemak dient de mens: u hoeft geen cursus te volgen om met WiseNose WorkForce te kunnen werken. De intuïtieve schermen wijzen zelf de weg. Kortom, waarom neemt u niet snel contact met ons op, we helpen u graag verder.

Om een indruk te krijgen kunnen we u een geheel vrijblijvende online demo geven. Zo hoeft u niet van huis, en kunt u interactief de demo bijwonen, waarbij we uw vragen direct beantwoorden in de demo. Zo kunt u snel de toegevoegde waarde van onze software voor uw organisatie bepalen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.