WorkForceVision HRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 8500 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " WFV is beschikbaar vanaf 8.500 euro inclusief 3 gebruikerslicenties. Voor organisaties >250 medewerkers, en/of meerdere gebruikers worden extra gebruikers aangeschaft voor 470 euro per gebruiker. Het product kan ook online (huur)gebruikt worden via KPN"
Versie:
2.0
Bijgewerkt:
01-05-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3984" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="aa979a29e4">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-3984-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

WFV 2.0 is het eerste geintegreerde eRecruitment en HRM systeem dat volledig is gebaseerd op standaard Microsoft producten en technologie. De functionaliteit van het systeem stelt de moderne HRM organisatie in staat om pro-actief het recruitment, ontwikkeling en beoordelingsproces in de organisatie te ondersteunen. Door middel van Workflow, taakdistributie, flexibele rapportages, is het pakket het moderne instrument voor de HR medewerker, recruiter en manager.

WFV2.0 is gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM4.0, Windows Workflow Foundation en Sharepoint 2007. Deze nieuwste versie (beschikbaar 1 mei 2008) kent een org.charting module en opvolgingsplanning module, biedt “Google-achtige” zoekmogelijkheden door CV, contracten en documenten en biedt geintegreerd documentbeheer d.m.v. Microsoft Sharepoint.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.